Carles Boronat: trajectòria

Carles Boronat: trajectòria

Barcelona 28.08.1966

Ciències Empresarials.
Comunicació Corporativa i Publicitat.
Direcció de Projectes.
Xarxes Socials.
Membre de l’Associació Catalana de Publicitat.

 

1989 – 1992: Sotsdirector Hotel Castellnou. Cadena Hotels Catalonia.

1992 – 1997: Soci fundador de Babylingua. Projecte educatiu dedicat a l’ensenyament de l’anglès a nens i nenes a partir dels dos anys dins un marc de trilingüísme estructural.

1997 – 1999: Director Comercial i Director de Marketing a Expogrup, s.a., empresa dedicada a dissenyar, fabricar i comercialitzar tot tipus d’expositors PLV.

1999 – 2003: Cap de Vendes a Telefónica Publicidad e Información. Responsable de totes les línies de productes publicitaris de Telefónica a Catalunya, Aragó i Balears.

2003 – 2006: Gerent a Viacom Outdoor, empresa de la multinacional de comunicació CBS, dedicada a la publicitat exterior de gran format, mobiliari urbà i centres comercials.

2006 – 2013: Soci fundador de Top Exterior, empresa especialista en publicitat exterior.

2007 – 2013: Soci a Taos, agència de publicitat de serveis plens.

2012:               Fundo CBM Publicitat amb la fonamentada certesa que, amb aquest nou model, puc dotar, molt competitivament, a les pimes d’estratègia comunicativa i producció publicitària diferenciadora i de qualitat.

 

Tota la meva vida laboral s’ha desenvolupat als departaments comercials d’empresa i als de comunicació i estratègia corporativa.

He estat alt directiu de multinacionals i he fundat quatre empreses pel que la meva visió de mercats i empresa és àmplia, global i transversal.

Tot el que penso i faig té l’objectiu d’incidir directament en els resultats de l’empresa i en la correcta construcció de la seva imatge.

Comments are closed.

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar