Festival Internacional de Publicitat i Comunicació Drac Novell

Posted by admin on febrer 13, 2013  /   Posted in Disseny, Empresa, Networking, Publicitat, Social

Carles-Boronat-entrega-premis-Drac-Novell-Associacio-Empresarial-Publicitat-Universitat-Internacional-Catalunya-1_cbmpublicitat

Carles-Boronat-entrega-premis-Drac-Novell-Associacio-Empresarial-Publicitat-Universitat-Internacional-Catalunya-2_cbmpublicitat

Aquest certamen premia el talent i la creativitat de les futures generacions de publicitaris i comunicadors.
El Festival està organitzat per l’ Associació Empresarial de Publicitat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
L’esdeveniment té també com a objectiu constituir un punt de trobada idònia entre l’àmbit professional i l’àmbit universitari, així com un fòrum de debat sobre els nous reptes del sector.
El Festival es complementa amb un programa de conferències, taules rodones i tallers que comptarà amb la participació de professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la publicitat i la comunicació. Els publicitaris Joaquim Lorente i Toni Segarra, guardonats amb diversos premis i considerats entre els millors creatius espanyols, son els encarregats d’obrir el programa.
Durant el festival es lliuren els premis Drac Novell, dirigits a estudiants universitaris i graduats recents d’universitats i centres d’ensenyament de publicitat i comunicació empresarial d’àmbit internacional. El concurs és de temàtica lliure i es divideix en sis categories principals, que inclouen cinema, televisió, ràdio, premsa gràfica, cartells i suports interactius, a les quals se sumen els premis especials del públic i el premi Zenith a la creativitat en mitjans, així com el premi Creativitat 24, en el qual els participants han de realitzar la seva proposta creativa en 24 hores a partir del briefing proposat per l’organització dos dies abans del festival. El publicitari Carles Boronat ha estat l’encarregat de lliurar els premis als nous talents.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar