Joaquín Lorente a Homenaje Pyme – CBM Publicitat

Posted by admin on novembre 27, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking, Publicitat

joaquin_lorente_pime_cbm_publicitat

Joaquín Lorente a Homenaje Pyme – CBM Publicitat

Ahir varem ser convidats a l’acte “Homenaje Pyme” celebrat al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona. Diverses personalitats varen donar la benvinguda a l’acte i agraïren la gran assistència d’empresaris i empresàries. Com a màxima autoritat, la Sra. Joana Ortega, Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya es va dirigir als assistents en nom i representació del President Sr. Artur Mas, qui va excusar la seva presència a l’acte per trobar-se en viatge oficial.

El publicista Joaquín Lorente va ser l’encarregat d’obrir el programa i en poc més de 45 minuts ens va parlar, amb la seva mordacitat habitual, de la creativitat a la Pime.Va assenyalar que l’Ambició és l’iniciador de tot procés, entenent-se com la pregunta o conjunt de preguntes que es fa l’empresari de la pime davant de nous reptes o situacions, i que la Creativitat és la resposta a aquestes preguntes ja que posa en marxa els processos per cobrir les necessitats plantejades.

També ens va dir els que per a ell son els quatre estadis fonamentals per a la consecució de l’èxit: Definir (el que volem fer i que vingui a cobrir una necessitat del públic), Observar (al carrer, als mercats i a tot arreu on puguem obtenir informació de primera mà en referència al projecte que haguem definit), Trencar (donar noves respostes a noves o velles necessitats) i Unir (els diferents elements que conformen la creativitat o les ambicions amb les respostes a les mateixes).

Després de diferents conferències i rondes de networking, la jornada va ser tancada pel Doctor Enginyer Industrial i autor de La Crisis Ninja, el Sr. Leopoldo Abadía.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar