Marca i Identitat Corporativa

Marca i Identitat Corporativa

Marca i identitat corporativa: comencem, si no en teniu, creant el nom per a la vostra empresa que millor comuniqui els seus valors i que sigui fàcilment pronunciable i recordable. Tindrem en compte que es pugui enregistrar a patents i marques i que els dominis d’internet estiguin lliures.

Creat el nom, farem el disseny de la imatge corporativa observant els requeriments del psicomàrqueting (heurística de colors, pregnància, etc) i els aspectes gràfics (originalitat, reproductibilitat, etc.)

També entregarem el manual d’identitat corporativa perquè la imatge de la vostra empresa s’apliqui de forma homogènia i perquè es segueixin els mateixos criteris independentment d’on s’apliqui i qui ho faci. Així garantim la seva correcta implantació i potenciem l’efecte repetició ergo record ergo branding.

Fem restyling o el redisseny de marques creades fa temps i que necessitin reposicionar-se com a conseqüència de canvis generacionals, d’obertura de noves línies de negoci, de voluntat exportadora i d’accés a nous mercats. Projectem els seus valors i les dotem d’una imatge més fresca, actual i dinàmica en plena sintonia amb els nous objectius empresarials.

Comments are closed.

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar