Negociacions globals i optimització pressupostària

Negociacions globals i optimització pressupostària

Negociacions globals i optimització pressupostària: fa més de 20 anys que soc al món publicitari i durant tot aquest temps he tingut cura de construir una gran base de dades de col.laboradors i proveïdors per poder oferir-vos les millors condicions i la millor relació qualitat-preu.

Aquesta base de dades unida al volum global que movem, resultat de la suma dels volums individuals de cada un dels nostres clients,  permet l’accés a unes condicions contractuals molt beneficioses i que difícilment es donarien individualment.

Aquestes condicions i la nostra lleugera estructura ens fan estar segurs de poder optimitzar els vostres pressupostos de comunicació i publicitat i d’assegurar-vos les condicions competitives més avantatjoses.

Comments are closed.

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar