Nova imatge corporativa de l’Empresariat de Polinyà

Posted by admin on febrer 22, 2013  /   Posted in Disseny, Empresa, Negocis, Networking

empresariat-de-polinya-imatge-corp-i-web_cbmpublicitat

L’Associació d’Empresaris de Polinyà, Empresariat de Polinyà,  ens ha encarregat refer la seva imatge corporativa i crear un web 2.0 per ser el punt d’unió i trobada del teixit empresarial de Polinyà i de tota la seva massa social. Te l’objectiu de dinamitzar relacions empresarials i personals, crear sinèrgies i treballar pel be comú.

Un dels actes de la Primera Tarda de Negocis de Polinyà organitzada per l’Associació i l’Ajuntament de Polinyà va ser presentar la nova imatge i l’estructura del web que estem desenvolupant davant 50 empreses que varen assistir a l’acte.

Seguidament es va fer una més que exitosa sessió de networking conduïda molt hàbilment pel Xesco Aspar, exentrenador de handball del F.C. Barcelona i gran comunicador.

La majoritària pregunta a la sortida (23.00 hrs!) va ser: quan fareu la propera jornada?

2 Comments

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar