Hofmann

Hofmann

Com a conseqüència de la posada en funcionament del seu magatzem intel.ligent, aquesta empresa fou la primera en abaratir notòriament els productes de servei fotogràfic com àlbums, marcs, etc.

La direcció comercial y sotsdirecció de l’empresa ens va encarregar el projecte integral d’exposició de producte a les seves botigues i punts de venda a través d’un nou concepte d’expositor i de noves maneres de fer PLV.

Varem dissenyar, produir i muntar els expositors modulars de producte. Gràcies a l’aplicació dissenyada a tal fi varem aconseguir fabricar els expositors adhients per encabir en el mínim d’espai tota l’àmplia gamma de producte, transmetent una imatge lleugera i tecnol.lògica en plena sintonia amb l’esperit Hofmann.

 

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar