Webs 2.0, xarxes socials i posicionament

Webs 2.0, xarxes socials i posicionament

Webs 2.0, xarxes socials i posicionament: dissenyem i desenvolupem tot tipus de planes web corporatives, institucionals, botigues i catàlegs virtuals, microsites, blocs, aplicacions, newsletter, xarxes socials. Tot amb el doble requeriment de facilitar a l’usuari la seva usabilitat i potenciar la seva indexació i posicionament. Tenim en compte encastar al seu adn totes les paraules clau que afavoreixen el compliment d’aquests requeriments. Emprem sempre les últimes solucions tecnol.lògiques (CSS, HTM5, W3C), fem continguts ben estructurats i conceptuem les planes webs funcionals i escalables, amb el vostre gestor de continguts, integrades amb les xarxes socials i adaptades a tots els dispositius des d’on es visualitzaran.

Fem posicionament SEO, SEM i SMO.

Estructurem xarxes socials perquè sigueu realment on heu de ser i tingueu una bona reputació digital. El community manager escoltarà el mercat i la vostra competència, farà córrer la informació necessària, explicarà la posició de la vostra empresa a la comunitat i generarà interès, cercarà líders i influenciadors que us duguin massa social. Totes aquestes accions de social media establiran i mantindran forts lligams entre la comunitat i la vostra empresa.
Totes les accions a implementar, vindran definides per un pla estratègic de posicionament a internet fet a mida per a la vostra empresa que haurem conceptualitzat prèviament després de definir els vostres objectius i d’analitzar tot el vostre entorn 2.0.

Comments are closed.

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar