Com crear un bon contingut per posicionament natural SEO

Posted by admin on març 30, 2019  /   Posted in Negocis, Publicitat, seo, Social

Per saber com crear un bon contingut per posicionament natural SEO o sigui, per a posicionar correctament els vostres textos, és fonamental aplicar certes nocions de posicionament orgànic que ajudin a fer-los més visibles i accessibles. Seguidament trobareu una sèrie punts que us faran entendre com funciona el posicionament natural, altrament anomenat posicionament SEO.

La redacció de continguts per posicionar els vostres blogs a la primera plana de resultats seguit d’una consulta de l’usuari a la barra blanca de Google, és basa en  investigació, tècnica, recerca, visió i un pèl de creativitat. I amb cada post que fem hem de tenir molt clar què volem obtenir i de quina manera.

Val a dir, però, que la correcta redacció de textos és un element fonamental quan parlem de posicionament però no és, ni pel cap baix, l’únic. N’hi ha d’altres a controlar que poden ser interns, com l’estructura i llenguatge de la pròpia plana web o blog, i d’externs com la quantitat de backlinks, que són enllaços des d’altres webs amb bona autoritat que apunten a la vostra.
Primeres passes  amb les que enfocar millor el vostre contingut per a un bon SEO:

1. Públic objectiu

Abans de posar-vos a escriure, definiu a qui va dirigit el post. Cal tenir molt clar el públic al qual voleu arribar amb els vostres textos. Com més definit estigui i més acotat, més efectius sereu ja que estareu parlant d’allò que realment interessa al vostre públic. Heu de conèixer qui són, que fan i què els interessa.
A CBM Publicitat ho definim  com el “Teorema Perales”. En José Luís Perales  és un compositor de música romàntica, cantant i novel·lista. Una de les seves cançons de més èxit al 1982 va ser “Y cómo es él” on la tornada fa: “¿y cómo es él, en que lugar se enamoró de tí? ¿de dónde es? ¿a què dedica el tiempo libre?…”

Queda clar, oi? Establiu una sèrie de característiques que defineixin i siguin comuns a aquest públic: edat, gustos, localització, poder adquisitiu… i enfoqueu els textos sota aquestes característiques. Si sabeu per a qui escriviu, sabreu què pot interessar-los.
We Love Perales!

2. Originalitat

Poc destacaràs si escrius com la resta. El contingut per a SEO té unes pautes bàsiques, però que els vostres escrits destaquin entre altres i siguin més valorats, depèn de la vostra originalitat.
La primera norma per aconseguir un bon posicionament és no copiar, enganxar i publicar. Google avorreix els textos duplicats i penalitza el seu posicionament ja que no aporten res de nou als usuaris. S’ha d’invertir temps i fer un contingut original i personal.

 3. Creativitat

Tingueu un estil de redacció propi i creatiu. Els articles llargs que només contenen lletra són molt aburridoooots!
Per molt interessant i útil que sigui el que dieu, si no trenqueu el text tirarà l’usuari enrere amb el risc que abandoni i no comparteixi l’article. Som, més que mai, a l’era de la imatge pel que us recomanem incorporar petits clips de vídeo, infografies, imatges animades, fotos.
Tampoc oblideu tractar-ho des d’un enfocament diferent a la resta. N’hi ha prou en donar una ullada a Google per a veure què fan els altres i desmarcar-vos. Tenir un estil propi ajuda a reforçar la vostra imatge i notorietat.

 4. Longitud

La mandra és enemiga del bon posicionament. Els usuaris, i per extensió Google,  prefereixen textos elaborats , treballats i que aportin valor.
Un post per a SEO hauria de rondar les 1000 paraules.  O sigui que, traieu-vos la son de les orelles i poseu-vos a escriure.  Això  no és un pim-pam!

 5. Paraules clau

Les paraules clau també s’anomenen keywords i,  tot i que avui les tendències de posicionament seo  a cercadors no depèn com fa anys només d’una bona estratègia de paraules clau, per a escriure un bon article, es vital conèixer-les.
Cal trobar aquelles que per volum de cerques, CPCs i competència s’ajustin millor al públic objectiu establert al principi. Aquestes paraules són les que empren els usuaris per fer les seves cerques i mai hi haurà concordança si no escriviu les mateixes als vostres posts.
Podeu emprar eines com Google Keyword Planner, SEMrush o Ahrefs, que us proporcionaran aquesta informació i us ajudaran amb el contingut.

 6. Enllaços

Si esteu redactant contingut SEO, heu de fer un enllaçat correcte, ric i, sobretot, apropiat. El més recomanable és que un post de blog incorpori,  dos enllaços interns a la teva pròpia pàgina. Ei! Els enllaços han de ser de qualitat i complementaris o sinèrgics a la temàtica del vostre article. Si dueu l’usuari a altres planes del vostre web incrementareu el seu temps d’estada i reduireu el percentatge de rebot o abandonament, i això al nostre amic Google l’agrada molt.
També cal incloure en el text algun enllaç extern, sempre a webs d’autoritat, amb el qual recolzareu la credibilitat del vostre article.
Finalment, destaqueu el més important amb títols (h1, h2, h3…) i amb negretes. Ajudarà a la lectura ràpida, a copsar les idees principals i al posicionament. Però sense abusar-ne, eh?

 7. Acció

S’ha d’incorporar una crida a l’acció. Subscripció a un newsletter? Compartició a xarxes socials? Omplir un formulari? Poseu un botó que afavoreixi el clic.
Feu-ho, no passa res. Els usuaris saben que ningú cedeix coneixement sense cap objectiu. Bé, algunes persones sí, però aquí no parlem de les meravelloses entitats sense ànims de lucre i d’ONG; estem parlant de posicionament i negocis. Llavors, intenteu captar leads, emails per fer base de dades, o provocar contactes per a oferir els vostres serveis.
En la majoria d’ocasions, no hi ha res millor que dir de forma explícita què ofereixes o què vols aconseguir. Sigueu sincers i no disfresseu les vostres intencions.

8. Revisió

Feu un parell de revisions al text abans de publicar-lo. Fonamental que no hi hagi faltes d’ortografia, el signes de puntuació, les frases ben redactades…
D’altra banda la coherència i l’ordre en que exposeu les idees que fonamenten l’article ajudaran a que hi hagi una lectura fluïda i a que s’entengui, es valori i es comparteixi.

9. Compartir

Quan el tingueu llest, publiqueu-lo al vostre web o blog. Seguidament compartiu-lo a les vostres xarxes socials i per últim envieu  un e-mailing a la vostra base de dades  amb un petit resum del mateix i enllaçat a l’article del vostre web per donar-vos tràfic web.
Esperem que us hagi estat útil i ja sabeu, si voleu conèixer els nostres serveis i contractar un bon equip de comunicació estarem en-can-tats d’atendre’t.

Clica i contacta amb nosaltres !!

Per cert, fer i publicar aquest post ens ha dut 3,5 hores. Iepa!

Tendencies de posicionament SEO 2019

Posted by admin on febrer 03, 2019  /   Posted in Negocis, Publicitat, seo

Amb l’arribada de l’algoritme d’intel·ligència artificial RankBrain, amb el que Google volia conèixer el context de cerca, es va produir una reconversió del SEO: la semàntica guanyava terreny a la keyword pròpiament dita, de manera que el desenvolupament de temàtiques concretes va començar a guanyar valor: subtemes, majors longtails i linkbuilding intern es convertiran en els tres suports fonamentals cap a un bon posicionament. I aquestes seran les tendències de posicionament SEO 2019.

Un clúster de temes o de continguts no és més que la suma o agrupació lògica de tots els post que tracten sobre un mateix tema, que s’hagin vinculat entre si i amb el pilar, de manera que es converteixen en un ecosistema de gran valor per a l’usuari: una suma d’informació completa i ben estructurada que ajuda a disminuir comportaments com el dwell-time i el pogo-sticking, la qual cosa afavoreix moltíssim l’ascens en els rànquings de Google.

S’ha demostrat que els clústers de continguts poden arribar a augmentar el trànsit web fins a un 50%, pel fet que organitzen la informació i milloren els rànquings de les pàgines principals, conegudes com a “pilars”. No és d’estranyar: una informació completa, ben referida i organitzada és d’utilitat, per la qual cosa augmentarà el temps de les sessions.

Enrere van quedar els temps en els quals el posicionament SEO se centrava únicament en paraules clau, donant lloc a articles que funcionaven com a compartiments estancs i que, si bé s’agrupaven sota una mateixa categoria, no facilitaven la navegació cap a altres articles en els quals es desenvolupaven subtemes del principal.

Es tracta d’aconseguir valor a través del contingut, i això no únicament s’aconsegueix abordant temes de qualitat i organitzant-los en clústers: també és necessari desprendre’s dels articles d’escàs valor, aquells que quedin fora de l’estratègia de clústers de continguts. Desindexar el que no aporta, suma. Actualitzar el que ja va quedar obsolet, també.

Gràcies als clústers de continguts es produirà una millor distribució del PageRank de la web, a més de que facilitarem el rastreig i indexació als bots, fent saber a Google quina és la pàgina de major valor. Aquest sistema d’organització per temàtiques, independents les unes de les altres, ofereix una millor experiència d’usuari i evita en gran manera el canibalisme de continguts, ja que aquests es tornen més específics, profunds i atemporals.

Els clústers de continguts no són una pràctica nova, però sí que és cert que són molt pocs els qui duen a terme aquest sistema d’organització de la informació en els seus webs o blogs. Ha arribat el moment d’invertir temps en això per a evitar que la competència guanyi terreny, i és per això que aquesta estratègia està considerada pels experts com una de les tendències SEO 2019.

Ja veieu, doncs la importànica en l’organització del contingut de les vostres webs i la forta interelació, a través d’enllaços, entre home i la resta de pàgines on hi ha aquest contingut de qualitat. Estructurar la informació entorn de temàtiques concretes enriqueix molt experiència de navegació de l’usuari. I tots sabem que si l’usuari és feliç, Google és feliç; erdo el nostre posicionament SEO millorarà.

Bloqueig Geogràfic i ecommerce

Posted by admin on novembre 16, 2018  /   Posted in Empresa, Negocis

El proper 3 de desembre entra en vigor el Reglament Europeu 2018/302, la norma amb la qual la Unió Europea persegueix resoldre el Bloqueig Geogràfic i ecommerce en la compra-venda per Internet i permetre així que qualsevol ciutadà europeu pugui adquirir un ben o servei des d’un altre país de la Unió.

Aprovada el passat mes de març, amb la nova normativa les tendes online es veuen obligades a retirar el bloqueig que realitzen a aquelles IP localitzades fora del territori nacional. D’aquesta manera, un resident francès pot entrar en un ecommerce espanyol com ho faria un resident estatal.

La llibertat d’accés no és una cosa nova per als grans del comerç electrònic, que permeten als usuaris europeus accedir als seus webs. Encara que, per determinats productes, els comerciants solen restringir el seu enviament.

El reglament té en compte el fet que no tots els ecommerce tenen les capacitats i eines per realitzar enviaments fora del territori nacional, però sí tenen l’obligació d’oferir a tots els clients les mateixes condicions de lliurament.

Com a exemple el cas d’un usuari d’Andorra que desitja comprar un bé a una botiga online espanyola. La mateixa realitza enviaments tant a Espanya com a França, així que l’usuari andorrà pot decidir en quina adreça vol rebre la comanda – si en una espanyola o en una francesa-.

Per aquest motiu s’aconsella als venedors online afegir en el check-out de la web la possibilitat d’especificar una adreça d’enviament diferent a la de facturació.

Pel que fa al bloqueig d’adreces IP,  la norma indica dues excepcions a la prohibició. Així, si un comerç online disposa d’una tenda pròpia per als usuaris de Regne Unit, pot redirigir-los a la mateixa sempre que tingui el seu permís. D’igual manera, si es requereix bloquejar l’accés a nens, prevaldria la Llei de Protecció del Menor.

Hi haurà diferenciació de preus?

Un canvi major per als comerços online suposa l’obligació d’acceptar els pagaments realitzats per comptes oberts en altres països de la Unió. A partir de desembre, diu la nova llei, “els comerciants no poden aplicar diferents condicions de pagament per motius relacionats amb la nacionalitat, amb el lloc de residència o amb el lloc d’establiment d’un client, amb la ubicació del compte de pagament, amb el lloc d’establiment del proveïdor de serveis de pagament o amb el lloc d’emissió de l’instrument de pagament en la Unió Europea”.

Els mètodes de pagament triats per una tenda online hauran d’estar disponibles per als usuaris estrangers. Si s’ofereix, per exemple, a clients espanyols la possibilitat de pagament mitjançant Visa, aquest mètode de pagament també hauria d’estar disponible per als clients portuguesos…

Quant al preu, la llei que penalitza el bloqueig geogràfic fixa així mateix el dret dels usuaris europeus a saber el preu d’un producte en una tenda online espanyola. No prohibeix, no obstant això, que un punt de venda digital ofereixi preus diferents en funció del lloc de residència de l’usuari estranger, “sempre que aquesta diferenciació no sigui discriminatòria”, indica la llei.

La Comissió Europea revisarà aquesta norma europea de Bloqueig Geogràfic i ecommerce al 2020.

comerç electrònic 2016

Posted by admin on novembre 27, 2017  /   Posted in Empresa, Negocis

El volum de comerç electrònic 2016 ha crescut un 22.2% respecte al 2015 i representa un negoci de 25.354 milions d’euros. També ha crescut el nombre de compradors a internet i la tendència segueix sent alcista. I com a tercer indicador importamt observem que la despesa mitjana per comprador es fixa en 1.198 euros, representant un 18% més que en 2015. Aquests tres elements són els responsables del fort creixement del volum de negoci. Queda clar que l’ecommerce es consolida com un canal de vendes plenament acceptat pels consumidors.

Aquestes dades s’extreuen de l’Estudi sobre Comerç Electrònic B2C 2016 realitzat per l’Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació (*ONTSI) de Red.es amb la col·laboració de Kantar que podeu descarregar-vos aquí.

Altres aspectes interessants a ressaltar són:

  • Canvi sociogrfic del perfil del comprador mitjà amb la irrupció de compradors de més de 50 anys. Caldrà revisar les bases de dades quan fem marqueting digital.
  • Segueixen augmentant les compres a través dels dispositius mòbils, d’aquí la importància de tenir una plataforma totalment “responsive” que s’auutoadapti a les diferents grandàries on es visualitzarà.
  • La forma de pagament més triada és la targeta de crèdit i com segona opció Pay Pal. Encara queda lluny la plena vehiculació de pagaments a través del telèfon mòbil.

Hi ha molts altres dades interessants en l’estudi que recomanem observar i tenir molt en compte quan realitzem els nostres plans d’empresa, de comunicació i de publicitat.

Tendències web pel 2018

Posted by admin on octubre 23, 2017  /   Posted in Disseny, Empresa, Negocis, Publicitat

La pàgina web s’ha convertit en la veritable carta de presentació d’una empresa i en el seu major vehiculador de negoci. El recomanable és que tingui un disseny innovador i creatiu i que posicioni molt bé a cercadors per obtenir bons resultats SEO. Aquestes són les tendècies web pel 2018.

flat-CBM Publicitat

DISSENY:

• Disseny en esquelet. Aquesta tècnica ja està començant a ser utilitzada per sites com Facebook o Linkedin. Permet que el web es carregui en etapes, d’allò més simple vers el més complex, proporcionant en el procés de càrrega un esquelet de pantalla perquè l’usuari pugui anar fent-se la idea de l’estructura que es trabarà. Això significa un augment en la usabilidad del lloc visitat.

• Disseny modular. Pinterest és el millor exemple. Està prenent el testimoni del denominat “disseny hamburguesa” perquè fa que la web funcioni mitjançant mòduls independents, proporcionant una gran capacitat d’adaptació a les dimensions de cada dispositiu.

• PWA (aplicacions web progressives). Es comporta com una aplicació nativa però utilitza tecnologia web, ocupant menys espai i incrementant la seva funcionalitat.

COLORS I FORMES:

En màrqueting digital cada vegada existeix més demanda d’il·lustracions i infografies pròpies, deixant enrere els bancs d’imatges. Es busquen dissenys més interactius i diferenciadors:

• Colors vius, degradats i bicromatismes.

• Formes geomètriques i textures de la vida real.

• Fons sobre forma i superposicions de colors simples per a un efecte de profunditat i textura.

• Flat design o disseny gràfic plà. Recuperació del disseny minimalista combinat amb una imatge neta i fons blancs o pastís.

• Minimalisme en branding i logos.

• Formes i botons personalitzats.

IMATGES, VÍDEOS I EFECTES

Compte amb els temps de càrrega! Podrien repercutir negativament en la usabilitat i en el nivell de qualitat general del web. Els efectes que estan cobrant una major importància:

• Heroimatges, Gifs o vídeos que ocupen tota la pàgina, servint de carta de presentació de la marca.

• Microinteraccions. Accions que provoquen un canvi quan l’usuari interactua amb ells, per exemple, quan s’introdueix un producte en el carret, que aquest es mogui o canviï de forma.

• Efectes hover. S’activen quan l’usuari se situa sobre una imatge i aquesta canvia.

• Efecte parallax. Moviments a diferents velocitats d’elements web que s’activen en fer scroll, donant-li profunditat a la pàgina.

• Realitat virtual i 360.

TIPOGRAFIES I GRANDÀRIES

El contingut visual guanya terreny a l’escrit i la grandària de lletra utilitzat és cada vegada major per cridar l’atenció de l’usuari. La tipografia és utilitzada com a forma i no com a text per comunicar.

• Les tipografies “hand made” o vintage segueixen estant presents en aconseguir una major diferenciació i distinció de les habituals. No obstant això, les tipografies circulars i la Sans Serif també ocupen gran lloc entre les preferides.

• Tipografies desenquadrades, així com el text en superposició amb imatges.

• Combinació de textos o títols horitzontals i verticals per cridar l’atenció dels internautes.

Ara ja coneixeu les tendències web pel 2018. Dir-vos que aquestes reflexions surten de les “instruccions” Google per un bon posicionament orgànic i de les preferències dels usuaris a l’hora de navegar per la xarxa.

El treball del futur

Posted by admin on juliol 26, 2017  /   Posted in Empresa, Negocis, Social

trabajo futuro-cbmpublicitat

El nou ecosistema digital és, sgons les estimacions de Google i de l’Observatori ADEI, d’aquí a 2030 es podrien crear més de 2 milions d’ocupacions a Espanya associades a la digitalització. La part negativa és que molts llocs susceptibles d’automatització comencen a tenir els dies comptats.

Així s’afirma en l’estudi “El treball del futur”, elaborat per Google i l’Observatori ADEI, que analitza l’impacte de la denominada “quarta revolució industrial” (Jeremy Rifkin) i el procés de digitalització al mercat del treball.

La potencial substitució del factor humà per màquines intel·ligents és un dels temes que més preocupa a l’opinió pública, que segons els autors de l’informe presta menys atenció a les noves oportunitats que la digitalització obre en creació de nous llocs de treball, nous models de negoci i millores de la vida en general.

D’acord amb els autors de l’informe, una política correcta a l’hora d’adoptar les noves tecnologies entre les noves generacions de treballadors faria créixer el PIB per càpita dels 24.000 euros actuals fins als 33.000 euros al 2030, gràcies a un augment anual de la productivitat de l’1,3%.

Així mateix, l’economia espanyola podria augmentar el nombre d’empleats en més de 2 milions de persones, aconseguint en 2030 una taxa estructural de desocupació del 7%.

La situació que l’estudi El Futur del treball avança és:

  1. Increment de 3,2 milions d’ocupacions adaptades a la digitalització
  2. Augment de 0,6 milions de llocs que requereixin un alt component humà i poc susceptibles de ser desplaçats per màquines intel·ligents.
  3. Desaparició d’1,4 milions d’ocupacions en aquelles ocupacions fàcilment reemplazables per robots.

En les últimes dècades les ocupacions que han crescut i cobrat més preponderància han estat les denominades “avançades” (exercides per tècnics i professionals, així com pel personal de suport a tots dos perfils) i les relacionades com a restauració i comerç.

Són aquesta ocupacions avançades les que, segons Cedefop ( Centre Europeu per al Desenvolupament de la Formació Professional), tenen major potencial de creixement perquè són les que presenten un major grau de complementarietat amb la robotización i la revolució digital o, el que és el mateix, un menor risc d’automatització.

A Espanya, segons les notícies sobre tecnologia, el percentatge d’empleats que treballa en aquest tipus d’ocupacions avançades és d’un 28,5% (2016) i amb prou feines fregaria en 30% en 2025.
Com a contrast, la mitjana de treballadors en aquest tipus de tasques d’alt valor afegit als mercats de referència (Alemanya, Regne Unit i Estats Units) és del 43%, gairebé 15 punts per sobre d’Espanya.

Podeu descarregar-vos l’informe complert clicant aquí.

 

Killer in Red

Posted by admin on gener 25, 2017  /   Posted in Disseny, Empresa, Negocis, Publicitat

Campari ha canviat el seu ja tradicional calendari d’actrius famoses per un curtmetratge titulat ‘Killer in Xarxa’, i protagonitzat per Clive Owen i dirigit per Paolo Sorrentino.

El curt s’enquadra en una acció major denominada ‘Campari Red Diaries’ que, segons el comunicat remès per la marca, representa un gran canvi en la comunicació de la marca, i del que ‘Killer in Red’ és la peça principal. El curtmetratge ha estat escrit i dirigit pel director italià Paolo Sorrentino, autor de pel·lícules com ‘La gran bellesa’, ‘La joventut’ o ‘Il Divo’, i protagonitzat per l’actor britànic Clive Owen.

La pel·lícula explica la història d’un barman anomenat Floyd i dels seus còctels, especialment el que dóna nom al curt i que es personifica en l’actriu franc-sueca, Caroline Tillette.

Però ‘Killer in Red’ és solament una peça del puzle, ja que la campanya ‘Campari Red Diaries’ comprèn, a més, dotze històries amb diferents còctels com a protagonistes. Les històries, una per cada mes de l’any, estan protagonitzades per barmans internacionals i es poden consultar a internet, on també es pot aprendre a preparar els còctels.

Les fotografies dels barmans, que han estat realitzades pel fotògraf argentí Ale Burset, conformen el calendari d’aquest any, del que s’han imprès 9.999 exemplars. Fins ara, les protagonistes del calendari Campari sempre havien estat actrius famoses, com Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Olga kurylenko o Kae Hudson, excepte en 2011, que el va protagonitzar un home.

Bob Kunze-Concewitz, CEO de Gruppo Campari, ha declarat: “Aquest any la campanya pren un nou rumb, sense llaços amb els nostres anteriors calendaris; complint un objectiu que coincideix exactament amb l’enfocament de la marca: innovar sense perdre la nostra història”.

L’agència J.Walter Thompson Milà és l’autora del concepte ‘Campari Red Diaries’,

Premis Eficacia 2016

Posted by admin on novembre 03, 2016  /   Posted in Empresa, Publicitat

Premis Eficacia 2016

Descarregueu pdf del palmarès aquí.

La campanya del Sorteig Extraordinari de Nadal de Loteries i Apostes de l’Estat, ‘Justino’, es va alçar amb el Gran Premi a l’Eficàcia 2016 en una gala en la qual McCann va ser triada Agència Creativa de l’Any per cinquè any consecutiu. Arena Media, per la seva banda, va recollir el guardó a l’Agència de Mitjans de l’Any. El jurat va valorar en aquest treball el fet d’haver contribuït a incrementar un 4% les vendes de Loteries en 2015, desenvolupant el mateix concepte que ja en 2014 va frenar la caiguda de les mateixes.

Gran-Premio-Eficacia-Justino-Lotería-Nacional
El total de trofeus concedits aquest any ha estat de 39 – inclosos tant el Gran Premi com els Premis a l’Agència Creativa i a l’Agència de Mitjans de l’Any -, entre els quals hi ha 16 ors, 10 plates i 10 bronzes, obtinguts per 29 anunciants i 29 agències. Tant Jaime Lobera, president de l’Associació Espanyola d’Anunciants, com Jordi García Tabernero, director general de comunicació i gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa i president del jurat d’aquest any, van destacar que en el palmarès havien trobat “estratègies brillants i idees fora del comú”.

Per recompte d’ors, en Eficàcia en Comunicació Comercial han estat para Aldi Supermercats i The Back Room (McCann Worldgroup) per “Aldi Supermercats”; Campofrío Food Group i McCann, MRM//McCann, i Momentum, per “Pavofrío”; IKEA Ibèrica i McCann, i MRM//McCann, per “Mobles Exterior”; i Loteries i Apostes de l’Estat i Leo Burnett, per el “Sorteig Extraordinari de Nadal”.

McCann-Agencia-Creativa-del-Año-Premios-Eficacia
En Eficàcia en Comunicació Comercial amb un Pressupost Inferior a 250.000 euros l’or ha estat per a Promotur Turisme de Canàries i DEC BBDO, per “Illes Canàries”. Pel que fa a Eficàcia en Mitjans, hi ha hagut dos ors, un per Damm i Arena Media, i Oriol Villar, per “Estrella Damm”. I un altre per Vodafone Espanya i Wink TTD, per “Vodafone One”.
En la categoria especial Regional / Local, l’or ha estat para IKEA Ibèrica i Publips-Serviceplan, per “Mobiliari i decoració”. I en la categoria especial Internacionalitat li ha correspost a Unilever i LOLA MullenLowe, per “Magnum”, mentre que en Responsabilitat Social / Empresa el màxim metall ha estat una plata per a McDonald`s i TBWA\Espanya, per “McHappy Day”.

En la categoria especial Responsabilitat Social / ONG ha estat per a FAADA i Contrapunt BBDO, per “FAADA”. Dels reconeixements especials, el de Recerca ho han guanyat Solvia Serveis Immobiliaris i S,C,P,F…, per “Campaña Eficàcia Immobiliària”; i el de l’Estratègia més Innovadora ha estat para Vodafone Espanya i Wink TTD, per “Vodafone One”. A més, en aquesta edició, el jurat ha decidit lliurar quatre reconeixements a quatre casos que han destacat de manera especial, dues d’ells a la innovació, que han recaigut en Heineken Espanya i Tango Comunicació Estratègica i Starcom MediaVest, per “Nosaltres marquem les normes”; i en Spirits & Brands i McCann, per “Jägermeister”; un tercer a la Construcció de Marca, que ho han guanyat Decathlon i & Rosàs; i la cambra a la Comunicació Interna per Campofrío Food Group i McCann, i Momentum, per “Construcció nova fàbrica La Bureba-Burgos”.

Una gal.la a l’alçada de la professió vehiculada pel gran Jesús Vázquez. Aquí teniu l’enllaç a les fotos de la mateixa.

 

 

Seguretat i Privadesa a Internet

Posted by admin on octubre 11, 2016  /   Posted in Empresa, Negocis, Social

 

foto-guia-privacidad-seguridad-internetL’Agencia Española de Protección de Datos i l’Instituto Nacional de Ciberseguridad han presentat la seva Guia de Seguretat i Privadesa a Internet per dotar a la ciudadania d’uns consells eficaços cara a la protecció de les nostres dades i els nostres perfils digitals.

Està confeccionada mitjançant 18 fitxes molt visuals que tracten diferents temes i 6 vídeos on es mostra l’accés a les configuracions de seguretat dels serveis més emprats de la xarxa.

La temàtica tractada és la següent:

- Els teus dispositius emmagatzemen molta informació privada. T’havies parat a pensar-ho?
- Per què són tan importants les contrasenyes?
- Són suficients les contrasenyes?
- No esperis a tenir un problema per realitzar còpies de seguretat
- Serà fiable aquesta pàgina?
- Tinc obligació de donar les meves dades quan me les demanen?
- Com puc eliminar dades personals que apareixen en els resultats d’un cercador?
- Com usar el navegador perquè no emmagatzemi tots els passos que dono per Internet?
- Qui pot veure el que publico en una xarxa social?
- Identificant estafes i altres riscos en serveis de missatgeria instantània
- Tota la informació que es publica en Internet és certa?
- Phishing: el frau que intenta robar les nostres dades personals i bancàries
- Què li passa a la meva connexió d’Internet!
- Vull protegir el meu correu electrònic
- Què haig de tenir en compte si guardo la meva informació personal al núvol?
- Puc compartir fitxers per Internet de forma segura?
- No tinc clar per a què està utilitzant el meu fill Internet, què puc fer?
- Les polseres i rellotges que mesuren l’activitat física són segurs?

Hem vist molts documents d’aquesta mena; sens dubte aquest és un dels millors.

Podeu descarregar el document complet en espanyol aquí.

 

Inversió publicitat 1S 2016

Posted by admin on setembre 05, 2016  /   Posted in Empresa, Negocis, Publicitat

Inversió publicitat 1S 2016

Darrer estudi d’inversió publicitària elaborat per Arce Media i Media Hotline del primer semestre de 2016.

ocupac publi 1s 2016

A destacar:

- Ocupació mitjana de televisió, premsa, ràdio i revistes: increment.La resta de mitjans decrement.

- Menys nombre de marques i augment d’inversió mitjana per marca.

- En el conjunt de l’any la inversió publicitària ha augmentat un 3,8%.

Podeu descarregar informe complert aquí.

 

 

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar