6 grados.com networking efectiu a la xarxa

Posted by admin on febrer 13, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking

Ens plau presentar-vos un club de networking professional, del que som membres, i que tenim pel primer en xarxa i un dels millors a nivell estatal. Està liderat pel gironí Antoni Porras, networker professional, conferenciant, pedagog digital i expert xarxes socials i en arts marcials.

Carles-Boronat-connector-del-mes-al-club-de-networking-6-grados-com_cbmpublicitat

Les jornades d’speed networking que organitza son francament interessants i rendibles. El portal ens ofereix una comunitat de 1.500 membres interessats en les relacions personals i empresarials. També trobem grups, plataformes, vídeos tutorials i un seguit d’eines que ens ajuden a assolir un nivell comunicatiu en xarxa clar i efectiu.
En Carles Boronat va ser anomenat “connector del mes” per la seva ferma voluntat d’establir lligams professionals ferms i duradors i per la seva clara orientació a dur la comunicació a l’entorn digital.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar