Carles Boronat i el Gremi de Publicitat al Parlament de Catalunya

Posted by admin on febrer 20, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Publicitat

 

Vídeos de la compareixença d’en Carles Boronat, representant de l’Associació Empresarial de Publicitat,  al Parlament de Catalunya , on va exposar el parer del gremi de publicitat a tots els grups parlamentaris en referència a la modificació de la llei de carreteres i la seva repercussió en la publicitat exterior.

El Gremi de Publicitat feia més de tres anys que treballava i es reunia amb diferents administracions i departaments de la Generalitat de Catalunya per aconseguir una regulació efectiva del sector i una legislació justa que permetés a les empreses de publicitat planificar el seu futur amb confiança i dins un marc estable. A petició de la Conselleria de Política Territorial varem ser convidats a comparèixer al Parlament de Catalunya.

compareixença Carles Boronat, CBM Publicitat, al Parlament de Catalunya from CBM Publicitat on Vimeo.

Seguit del discurs va haver una ronda de preguntes per part dels grups parlamentaris al Carles Boronat que van ser complidament respostes.

respotes Carles Boronat, CBM Publicitat, al Parlament de catalunya from CBM Publicitat on Vimeo.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar