CBM Publicitat amb l’Empresariat de Polinyà i el Dr. Gay de Liébana

Posted by admin on novembre 08, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking, Social

gay-de-liebana_cbm-publicitat

Com a col.laboradors del nostre client l’Empresariat de Polinya, hem estat convidats a un interessant esmorzar de negocis on el Professor i Doctor en Ciències Económiques Josep María Gay de Liébana ha fet un repàs a l’economía dels últims anys i una projecció pels que vindran. Lectura clara i sense embuts de la ma d’un dels professionals més reputats en aquesta àrea.

Com és habitual en els actes que organitza l’Associació d’Empresaris de Polinyà, s’ha fet també una sessió de networking per crear sinèrgies i aliances entre les diferents empreses assistents.

A la foto el Dr. Josep María Gay de Liébana, l’alcalde de Polinyà el Sr. Ramón Mayoral i la tresorera de l’Associació d’Empresaris de Polinyà la Sra. Paulina Puigjaner.


Moltes gràcies al Dr. Josep María Gay de Liébana, a l’Associció d’Empresaris de Polinyà, a l’Ajuntament de Polinyà i a tots els assistents. Un plaer i tot un honor per a CBM Publicitat.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar