Cinc claus bàsiques del màrqueting mòbil

Posted by admin on juny 20, 2014  /   Posted in Disseny, Empresa, Negocis, Publicitat

La efectivitat de les campanyes de màrqueting a través del mòbil està més que demostrada i a CBM Publicitat en planifiquem unes quantes cada any amb resultats mesurables i molt satisfactoris.

Sabem que l’usuari obre el 90% dels missatges promocionals que rep via dispositius mòbils enfront del 10% que rep via  mail.

El màrqueting mòbil ha evolucionat molt en els últims anys. És un mitjà que permet crear accions publicitàries atractives, despertar l’ interès dels clients i fidelitzar-los. Cal però tenir molt en compte cinc claus bàsiques del màrqueting mòbil per garantir la seva efectivitat:

1. Personalització del target.

A l’hora de dissenyar una campanya a través del mòbil un dels factors que cal tenir en compte en primer lloc és la personalització del missatge. Ha de ser a nom de qui el rep d’altra manera perd credibilitat.

2. Brevetat del missatge.

Ser concís i explícit és bàsic en el màrqueting mòbil. A l’hora de crear el contingut és crucial redactar un missatge clar i curt. L’ideal és no superar els 160 caràcters.

3. Centrar el contingut.

Les empreses poden tenir molts productes o serveis que oferir. Però cal prioritzar i comunicar només el que és objecte de la campanya. Si “aprofitem” que queda lloc al missatge per promocionar més productes o serveis crearem confusió al client i perdrem eficàcia comunicativa.

4. Creativitat.

És una de les principals claus de la publicitat. Molt poques persones estan esperant el missatge d’una marca. Recordem que deia Salvador Dalí: “si vols sorprendre algú, hauràs de provocar-lo”. Aquí la creativitat ho és tot.

5. Imatge.

La gràfica i les imatges han de ser atractives. Un bon disseny i arquitectura gràfica vehicularà la observació i penetració del missatge.

 

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar