El Touch Màrqueting i la notorietat de marca

Posted by admin on febrer 12, 2015  /   Posted in Empresa, Negocis, Publicitat

touch marketing_cbm publicitat

El Touch Màrqueting i la notorietat de marca.

L’agència PHD i la Universitat de Psicologia i Negocis de Londres han estudiat la relació directa entre tocar un anunci i la nostra capacitat de recordar-lo.

Van constituir dos grups de persones on un va llegir l’edició digital d’un diari, navegant per la pantalla tàctilment i l’altre ho va fer amb el ratolí de l’ordinador. Es van analitzar sensacions i records i es va concloure:

1. El tacte incrementa record i percepció positiva de l’anunci. El record de marca dels usuaris que naveguen mitjançant dispositius tàctils és d’un 59% davant del 46% dels que ho fan amb el ratolí o el path de l’ordinador. De mitjana l’estudi exposa que tocar un anunci incrementa el record del mateix fins a un 28%.

2. La suma de sentits augmenta notorietat i comprensió de les campanyes. Estem “infoxicats” per la quantitat d’informació i impactes que rebem diàriament. L’efectivitat d’una campanya és directament proporcional a la mescla de mitjans a través dels quals la rebem i també a la mescla de sentits.

3. Els dispositius mòbils permeten treballar el tacte en tots els mitjans. La majoria de mitjans estan desenvolupant portals i aplicacions centrades en el touch màrqueting i serà amb tota seguretat un dels ítems a tenir molt en compte a l’hora de conceptualitzar campanyes de comunicació i publicitat.

En resum, totes les webs i campanyes de publicitat, per petites que siguin, haurien d’adaptar-se a qualsevol dispositiu mòbil i conceptuar creativament a quines seccions ens interesa més induir les accions tàctils de l’usuari.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar