Errors nadalencs a email marketing

Posted by admin on novembre 17, 2014  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking, Social

bola-nieve

Quins són els errors nadalencs a email marketing?

El Nadal s’ha convertit en una de les èpoques de l’any en la qual més gastem i consumim. Manca poc més d’un mes per a aquestes dates i les empreses comencen a preparar-se per desplegar tot el seu catàleg de productes i serveis.

Segurament vostè sigui un dels molts empresaris que tenen previst utilitzar el final d’any per augmentar les seves vendes i per tant els seus ingressos i l’email màrqueting va a exercir un paper molt important en la consecució dels seus objectius. Però abans de pensar ja en les vendes que pot aconseguir al llarg d’aquestes dates s’ha parat a pensar si la seva campanya d’email màrqueting està realment adaptada al Nadal? Abans d’enviar la seva campanya de Nadal faci un cop d’ull als errors més comuns que solen cometre’s en aquest tipus de campanyes d’email màrqueting:

1. No tenir un pla per a vacances:
Si encara no ha desenvolupat una estratègia d’email màrqueting per a aquestes vacances, pot crear una nova plantilla de correu electrònic temàtica sobre aquestes dates. Una bona opció és filmar un vídeo nadalenc i arribar al seu públic més sensitivament.

2. No personalitzar els correus:
No tracti al seu client com si fos nou quan disposa d’informació sobre el mateix amb la qual pot personalitzar els correus i millorar l’experiència de l’usuari.

3. Deixar de costat el mòbil:
Sabia que gairebé el 40% de les vendes que es van realitzar l’any passat es van efectuar a través d’un dispositiu mòbil? Cada vegada són més els consumidors que compren a través de dispositius mòbils pel que els nostres emails han d’estar adaptats a les múltiples plataformes des de les quals poden ser llegits.

4. Oblidar el màrqueting directe:
L’email màrqueting funciona millor quan es combina amb el màrqueting directe. No es limiti només a la seva campanya d’email màrqueting sinó que utilitzi a més altres eines de màrqueting directe per aconseguir resultats més eficaços.

5. Caure en els clixés:
El Nadal és un arma de doble tall ja que correm el risc de caure en els típics clixés que tant caracteritzen a aquesta època i que poden generar rebuig en els nostres clients. Sigui original i creatiu en els seus missatges.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar