La Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el primer aniversari del Club Cambra

Posted by admin on febrer 13, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking

La Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el primer aniversari del Club Cambra amb dues jornades paral·leles sobre Xarxes Socials i internacionalització, i una trobada empresarial presidida pel nou conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. Aquest ha estat el primer acte públic del conseller des del seu nomenament.

-primer-aniversari-del-club-cambra-per-cambra-de-barcelona-i-felip-puig_cbmpublicitat

L’acte es va desenvolupar a la seu de la Cambra a la Llotja de Mar, on van assistir prop de 500 empresaris. La jornada va servir per fer balanç dels primers 12 mesos de creació de la plataforma de negocis de la Cambra de Barcelona, que actualment compta amb l’adhesió de nou cambres de comerç catalanes i més de 21.100 empreses associades.

A CBM Publicitat varem tenir l’orgull i el plaer d’ésser convidats als actes i a la jornada de networking empresarial que es va fer com a part de l’esdeveniment.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar