Risto Mejide i l’Associació Empresarial de Publicitat

Posted by admin on juny 11, 2013  /   Posted in Empresa, Negocis, Networking, Publicitat, Social

risto_mejide_gremi_blanquerna_cbm_publicitat

El publicitari Risto Mejide, va acompanyar a l’Associació Empresarial de Publicitat (AEP), en la presentació del Manual de Primers Auxilis en Màrqueting Digital, que va tenir lloc a l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, partner acadèmic de la iniciativa.

Es tracta d’una iniciativa divulgativa que compta amb la col·laboració d’empreses com Addium Comunicació, Bitlonia.com, Leo Burnett, Publitesa, Sirià Creacions Internet, Zenith i la Facultat.

“Sóc un analfabet digital”, va començar Mejide, provocador, qui va aplaudir la iniciativa doncs al món de l’instantanietat de les xarxes socials i la tecnologia, és difícil no “fer-se mal”. Per això, el Manual de Primers Auxilis en Màrqueting Digital proposa un inventari de serveis digitals, que juntament amb un kit d’eines estratègiques, aspira millorar el desenvolupament professional dels publicitaris en el canviant entorn de la comunicació digital.

Mejide va resumir les tres habilitats claus del professional d’avui en tres accions: Escoltar, “el primer grau de les xarxes socials pansa per aquí, és un verb que no passarà de moda”; relacionar, la possibilitat d’enllaçar persones amb continguts i, dir. Així, Mejide va resumir: “La fama és que t’escolti tothom, i el prestigi, que t’escoltin els qui interessen”. Des d’aquesta perspectiva, Mejide va definir el concepte de “marca” com “un punt de vista que importa a la gent”.

L’acte va comptar amb la presència de Josep Lluís de Gabriel, fundador de Bitlonia.com; José Ángel Abancéns, president de l’Associació Empresarial de Publicitat; Jordi Botey, coordinador de Màsters i Postgraus de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Risto Mejide i el director general de la AEP, Alfonso Pena.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar