SEO 2.0.14

Posted by admin on desembre 19, 2013  /   Posted in Empresa, Social

SEO 2.0.14

2013 ha estat l’any en què els continguts de les pàgines webs han guanyat més importància, tendència que seguirà vigent al llarg de tot el 2014

El SEO és un art d’evolució constant amb taxes d’èxit que no poden ni han de ser encasellades en una única metodologia, donada la constant fluctuació dels algorismes de valoració dels diferents motors de cerca d’internet. Hi ha una sèrie de factors a tenir en compte, com a implementacions i un conjunt de bones pràctiques, però també hem vist que hi ha un conjunt de tendències que semblen prevaldre inamovibles amb cada canvi de patró. Aquestes són les tendències actuals:

El Contingut en el SEO

Una de les tendències de SEO més òbvia en el 2013 ha estat la importància que estan guanyant els continguts de les pàgines webs, tendència que seguirà vigent al llarg de tot el 2014. Si tens un negoci de “content màrqueting” i comercialitzes amb continguts, o tens habilitats relacionades amb els continguts en SEO, et trobes en una posició favorable, ja que aquests valors tindran cada vegada més importància. L’actualització “Panda” de Google indicava exactament com havia de ser el contingut d’una web i com llocs web de mala qualitat rebrien penalitzacions. L’actualització “Penguin”de Google ens explicava com ara els enllaços de llocs de baixa qualitat deixaven de tenir el valor que tenien fins ara.

Varietat en el Contingut

Mentre que el bon contingut està considerat com tenir bones habilitats en l’escriptura, ja sigui creant entrades de blog amb tècniques narratives superiors o una escriptura precisa i amb estil, Google vol anar més enllà i treure-li partit a qualsevol tipus de contingut. Pensa en el lector i en el que vol fer en la web, en quin és el seu objectiu. No tothom vol llegir blogs i articles ben investigats; alguns prefereixen una interpretació gràfica de les dades o veure infografies. Un altre tipus de contingut que té gran pes podria ser: Vídeos de gran qualitat, articles de recerca pensats i redactats per tots aquells que els agrada llegir o altres gràfics pensats per mostrar informació.

Qualitat vs Quantitat en els links

Un dels aspectes que Penguin 2.0 va deixar clar és que les noves estratègies de construcció d’enllaços necessiten incorporar grans dosis de planificació i divulgació. Han quedat enrere els dies en els quals es podien comprar 1000 links per 100 euros o la pràctica de pagar a usuaris per a que generin vincles en els comentaris en el teu nom. Encara que factibles, aquests dos mètodes d’augmentar els enllaços, la importància que els assignen els motors de cerca web és poca, ja que amb prou feines els paren esment i per tant el seu impacte disminueix dia a dia. Ara la tendència és oferir links amb contingut de qualitat.

Google Plus i l’autoria

Google està fent tot el possible per oferir experiències web de qualitat als seus usuaris, i la millor manera de fer això és moderar el contingut i ampliar les fonts d’on es pot accedir a contingut autoritzat. Convertir-se en una autoritat del nínxol de mercat objectiu pot ser la part més fàcil del procés, però ser reconegut és una mica més complicat. Aquí és on Google Plus entra en escena vinculant el teu contingut de qualitat al teu nom. Combinats, aquests dos atributs afegeixen credibilitat al teu lloc i al teu contingut, per la qual cosa resultarà més fàcil arribar a ser citat com una autoritat i que siguis més fàcil de trobar.

La importància del mòbil

Cada vegada més propietaris de pàgines web atenen a la creixent demanda d’usuaris de dispositius mòbils, adaptant la usabilitat de les mateixes a aquests dispositius o creant dissenys responsive. Tenir un lloc web adaptat per a dispositius mòbils és un requisit indispensable per tenir una bona presència online, però la tàctica més usada segueix sent usar dissenys que s’adaptin a tot tipus de dispositius: mòbils, tablets, portàtils petits o equips de taula amb gran resolució.

El SEO 2014

El SEO que ve aquest any entrant se centrarà sobretot en plans de generació de contingut, màrqueting d’idees de contingut , link building, perfils d’autor i seguiran tenint gran importància les xarxes socials. De la mateixa forma que les agències digitals planifiquen les seves campanyes de clients i campanyes socials que s’estenen durant mesos, passant de vegades de l’any, els professionals del SEO hauran de seguir innovant per convertir tots els seus esforços de màrqueting en resultats de cerca.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar