Xarxes socials in out 2015

Posted by admin on gener 13, 2015  /   Posted in Networking

XS_InOut_cbmpublicitat

Xarxes socials in out 2015

Encara que ja han iniciat un canvi d’estratègia, amb la implementació de nous algorismes i serveis de vídeo, Facebook i Twitter començaran a perdre força aquest any. Altres xarxes socials com Instagram i Youtube cobraran major força a causa del valor que els seus continguts generen a les empreses.

Aquesta és una de les tendències que experts en màrqueting digital com Juan Merodio apunten de cara a 2015, un any en el qual les xarxes socials i el consum col·laboratiu seran totalment claus per a l’estratègia empresarial. “Cada vegada més, els negocis i els serveis professionals assentaran les seves bases en un pla digital que després s’integri i recolzi en la part física. Qui no tingui en compte aquesta forma de fer i créixer estarà perdent negoci i fins i tot llançant-se al suïcidi empresarial”, explica Merodio. “L’economia, ara més que mai, és digital”, afegeix.

Aquest serà també l’any en el qual Facebook o Twitter, fins ara les xarxes socials més populars,  perdran la seva hegemonia a mà d’altres més útils des del punt de vista empresarial i professional. Ambdues sofreixen ja un desgast a causa del seu llarg cicle d’ús, i en el cas de Facebook també a l’excessiva publicitat i vídeos que inclou a les pàgines d’inici. No obstant això, ambdues estan adaptant-se, amb nous algorismes i serveis.

Per contra, les empreses posaran el seu focus en altres xarxes socials que els proporcionen majors nivells de rendibilitat. És el cas d’Instagram, que viurà una gran expansió aquest any, ja que les companyies començaran a percebre-la com un “mitjà excel·lent per donar vida i humanitzar l’empresa d’una manera més visual”.

També creixerà l’ús de Pinterest, sobretot en el terreny de l’ecommerce ja que representa un bon canal digital d’exposició de producte, permetent l’accés a un públic més ampli i general.
En la mateixa línia creixent i en un moment en el qual cada vegada es consumeix més vídeo, Youtube es posicionarà com el referent per a les marques.

Post a Comment

  • Sobre Nosaltres

    Posarem en marxa tota la nostra capacitat, voluntat i energia per complir, més que satisfactòriament, els objectius del projecte que ens has confiat. Som gent compromesa i el compliment del nostre compromís és el motor de la nostra creativitat. Som fiables, tenim paraula!
design by CBM Publicitat
^ Pujar